SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Fitness trenér slavných, Karel Frýd doporučuje Inova Pro




Naše matrace nejsou jen o pohodlí – jsou o investici do vašeho zdraví. Fitness trenér Karel Frýd, známý svým důrazem na zdravý životní styl a regeneraci, v novém videu na našem webu premiovematrace.cz představuje výhody naší prémiové ortopedické matrace Inova Pro.

 

Skutečné ortopedické matrace Inova Pro přináší revoluci do vašeho spánku a zlepšují kvalitu života. Díky špičkové podpoře páteře a optimalizaci spánkové pozice, kterou vyvinuli odborníci na ortopedii a fyzioterapii, pomáhají zmírnit bolesti zad, zlepšují držení těla a umožňují regeneraci během noci. Vaše tělo si zaslouží tu nejlepší péči – s Inova Pro se každé ráno probudíte odpočatí, plní energie a připraveni čelit výzvám nového dne.

 

Karel Frýd zdůrazňuje klíčové benefity matrace:

    • Po 14ti dnech používání matrace se mi REM fáze mého spánku posunula o krásných 20% a to je pro mě jako pro sportovce velmi důležité
    • Vstávání do práce je bez bolesti a jsem celkově připravený už od rána
    • Velký benefit můj hluboký spánek o 35minut





Nepřemýšlejte na výměně Vaší stávající matrace - UDĚLEJTE TO hned“ říká Karel Frýd a dále dodává, že se mu díky matraci Inova Pro významně zlepšila kvalita spánku, zejména REM fáze, která je klíčová pro mentální i fyzickou obnovu.

 

 

Kdo je Karel Frýd

Karel Frýd je uznávaný fitness trenér a odborník na zdravý životní styl, který spolupracuje s řadou známých osobností a celebrit. Ve své kariéře trénoval několik významných tváří českého showbyznysu, kterým pomáhá dosáhnout jejich fitness cílů a udržet zdravý životní styl. Karel je známý svým individuálním přístupem k tréninku a zaměřením na celkovou pohodu a regeneraci.

Jeho klienti oceňují nejen jeho profesionální přístup k cvičení, ale také jeho důraz na důležitost kvalitního spánku. Karel často zdůrazňuje, že správná regenerace, včetně hlubokého a ničím nerušeného spánku, je klíčem k optimálnímu výkonu a zdraví – což je také důvod, proč sám používá prémiovou ortopedickou matraci Inovap a doporučuje ji svým klientům.

 

Skutečné ortopedické matrace Inova

Dokonalá matrace s optimální tvrdostí

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

Tvrdší matrace se zachováním komfortu

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

Měkčí matrace pro lehčí spáče

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

 

100 Nocí na vyzkoušení matrace

Nemějte obavu, pokud si i tak nejste jisti, který model vybrat. U nás máte na zkoušení matrace celých 100 nocí. Pokud Vám nebude vyhovovat, můžete ji vyměnit za jiný model nebo vám vrátime peníze. Máme garanci vrácení 100% pěnez. Dovoz i odvoz kurýrem zařídíme a je pro vás úplně zdarma. Bez obav a bez starostí.

 

Najděte perfektní matraci

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

Jsme online

Specialisté na spánek

Chat s námi

Chatovat nyní

Zavolejte nám

Zavolejte na 739 098 080

Affiliate program