SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Matrace 140x200: Jak vybrat tu nejlepší pro váš spánek

Kvalitní spánek je nezbytný pro naše zdraví a celkovou pohodu. Jedním z nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují kvalitu spánku, je matrace. Pokud hledáte matraci o rozměru 140x200 cm, jste na správném místě. V tomto článku vám poradíme, jak vybrat tu nejlepší matraci 140x200 a na co si při nákupu dát pozor. A co je nejlepší? Můžete vybírat z kvalitních matrací značky Inova, které najdete v naší nabídce.

Proč zvolit matraci 140x200?

Matrace o rozměru 140x200 cm je ideální volbou pro jednotlivce, kteří preferují více prostoru, nebo pro páry, které mají menší ložnici. Tento rozměr poskytuje dostatek místa pro pohodlný spánek a zároveň se snadno vejde do většiny standardních postelí.

Typy matrací 140x200

Pěnové matrace

Pěnové matrace jsou velmi oblíbené díky svému pohodlí a schopnosti přizpůsobit se tělu. Existuje několik typů pěn, které se používají v matracích:

  • Paměťová pěna: Přizpůsobí se tvaru vašeho těla a poskytuje vynikající podporu a úlevu od tlaku.
  • Studená pěna: Nabízí skvělou prodyšnost a dlouhou životnost, je ideální pro ty, kteří preferují pevnější matraci.

Latexové matrace

Latexové matrace jsou známé svou pružností a odolností. Jsou hypoalergenní a poskytují vynikající podporu díky své schopnosti rovnoměrně rozložit váhu těla.

Matrace Inova: Matrace, které vám změní život

V naší nabídce najdete široký výběr matrací značky Inova, které jsou známé svou vysokou kvalitou a inovativními technologiemi. Matrace Inova jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální komfort a podporu pro váš spánek. Mezi oblíbené modely patří:

  • Inova Pro: Dokonalá matrace s optimální tuhostí, ideální pro většinu spáčů
  • Inova Max: Ideální pro těžší spáče nebo vyznavače tvrdších matrací
  • Inova Soft: Navržena pro lehčí spáče a maximální úlevu kloubů.

Jak vybrat správnou matraci 140x200

Při výběru matrace je důležité zvážit několik faktorů:

Tvrdost matrace

Výběr správné tvrdosti matrace závisí na vašich osobních preferencích a spánkových návycích. Pro lehčí spáče je měkčí matrace lepší volbou, zatímco pro ty, pro těžší spáče, je vhodnější pevnější matrace.

Záruka a vrácení

Při nákupu matrace je důležité zkontrolovat záruku a možnosti vrácení. Matrace Inova přicházejí s nadstandardní zárukou 8let  a nabízejí 100 nocí na vyzkoušení matrace, jsme si jisti, že budete nad míru spokojeni.

Závěr

Výběr správné matrace 140x200 může výrazně ovlivnit kvalitu vašeho spánku a celkovou pohodu. S matracemi Inova si můžete být jisti, že investujete do kvality a pohodlí. Prohlédněte si naši nabídku a najděte tu nejlepší matraci pro vaše potřeby. Kvalitní spánek začíná u kvalitní matrace!

 

100 Nocí na vyzkoušení matrace

Nemějte obavu, pokud si i tak nejste jisti, který model vybrat. U nás máte na zkoušení matrace celých 100 nocí. Pokud Vám nebude vyhovovat, můžete ji vyměnit za jiný model nebo vám vrátime peníze. Máme garanci vrácení 100% pěnez. Dovoz i odvoz kurýrem zařídíme a je pro vás úplně zdarma. Bez obav a bez starostí.

 

Dokonalá matrace s optimální tvrdostí

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

Tvrdší matrace se zachováním komfortu

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

Měkčí matrace pro lehčí spáče

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

Affiliate program