SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Prémiové matrace pomáhají: Charita Kroměříž




Prémiové matrace věří v odpovědnost nejen vůči našim klientům, ale také vůči komunitám, ve kterých působíme. Nedávno darovali několik matrací České charitě Kroměříž, aby pomohly těm, kteří to nejvíce potřebují.

 

Tato iniciativa je součástí naší dlouhodobé snahy podporovat nejen zdravý spánek, ale také dobročinné aktivity. Naše matrace poskytují špičkovou podporu a pohodlí, což je obzvláště důležité pro ty, kteří se ocitli v nelehké životní situaci. Díky naší spolupráci s ortopedy a fyzioterapeuty se můžeme postarat o to, aby každý, bez ohledu na okolnosti, měl přístup ke kvalitnímu spánku.

Co dělá tuto akci ještě výjimečnější je fakt, že naši zákazníci jsou součástí této snahy. Část peněz z každé prodané matrace totiž směřuje na podporu charitativních organizací, jako je Česká charita Kroměříž. Díky tomu každý nákup přispívá k tomu, aby byl svět o něco lepším místem pro ty, kteří to nejvíce potřebují.

„S pomocí našich klientů můžeme dělat pozitivní změny nejen ve světě spánku, ale i ve světě kolem nás,“ říká zástupce společnosti Klára Míšková. „Spojením síly kvalitních produktů s dobročinností věříme, že dokážeme přinášet hodnotu tam, kde je to nejvíce potřeba.“



 

Věříme, že tato spolupráce zlepší kvalitu života mnoha lidí. Děkujeme našim klientům za jejich důvěru a podporu, díky které můžeme pomáhat potřebným.

 


 

Dokonalá matrace s optimální tvrdostí

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

Tvrdší matrace se zachováním komfortu

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

Měkčí matrace pro lehčí spáče

Tvrdost

         
-29% 21 990 Kč
od 14 990 Kč

 

100 Nocí na vyzkoušení matrace

Nemějte obavu, pokud si i tak nejste jisti, který model vybrat. U nás máte na zkoušení matrace celých 100 nocí. Pokud Vám nebude vyhovovat, můžete ji vyměnit za jiný model nebo vám vrátime peníze. Máme garanci vrácení 100% pěnez. Dovoz i odvoz kurýrem zařídíme a je pro vás úplně zdarma. Bez obav a bez starostí.

 

Najděte perfektní matraci

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

Jsme online

Specialisté na spánek

Chat s námi

Chatovat nyní

Zavolejte nám

Zavolejte na 739 098 080

Affiliate program